Advokat eller biträdande jurist med inriktning på humanjuridik

Advokatbyrån Kaiding grundades 1956 i Skellefteå. I dag är vi Norrlands största advokatbyrå med ett 60-tal medarbetare på sju orter i Västerbotten, Norrbotten och Jämtland. Vi är en fullservicebyrå. Vår erfarenhet och kompetens sträcker sig över de flesta centrala rättsområden.

Till vårt kontor i Luleå söker vi dig som har en juristexamen och gärna något eller några års erfarenhet från liknande arbete. Du trivs med processer och är intresserad av humanjuridik. I tjänsten kommer du arbeta med familjerätt innefattande såväl vårdnad, boende och umgänge som ekonomisk familjerätt. Dessutom ingår arbete med brottmål som målsägandebiträde och uppdrag som offentlig försvarare.

Har du specialkompetens i eller brinner extra mycket för något rättsområde förutom de ovan nämnda kommer vi försöka tillgodose dina önskemål.

Vi ser tingsmeritering som en värdefull erfarenhet men det är inget krav.

För att trivas hos oss är du engagerad, ambitiös och orädd. För oss på Kaiding är din personlighet minst lika viktig som dina formella meriter.

Om du vill bli en del av Advokatbyrån Kaiding skickar du in din ansökan-innehållande CV, personligt brev, betyg och referenser till oss på lulea@kaiding.se. Märk din ansökan med ”humanjurist”.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 juni 2020.

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Christina Lehto, 010-1990800.