Tvistelösning

Tvistelösning

Vi finns här när du stöter på problem. Vi möter dig där du är och kan bistå dig under hela processen; från den inledande riskutvärderingen, genom förlikningsförhandlingar, bevissäkring och under den rättsliga processen fram till tvistens avgörande.

Hos oss får du hjälp av det team som tvisten kräver, varken mer eller mindre. Till förfogande finns byråns samlade specialist- och branschkompetens. Våra jurister har stor erfarenhet av tvistemålsprocessen, skiljeförfaranden samt förhandlingar vid myndigheter och andra tvistlösningsinstanser. Vi företräder svenska och internationella företag, organisationer, myndigheter och privatpersoner. Till oss är du välkommen oavsett storlek, var du befinner dig eller vilken bransch du verkar i.

Vi gör vad som krävs för att åstadkomma en hållbar och långsiktig tvistlösning där dina specifika behov och intressen blir avgörande.

Ta direktkontakt med någon av våra medarbetare inom tvistelösning eller fyll i vårt kontaktformulär så hjälper vi dig att komma i kontakt med rätt person hos oss på Advokatbyrån Kaiding.

Kontakta oss