Advokatbyrån Kaiding växer med nytt kontor

Advokatbyrån Kaiding växer ytterligare och öppnar ett kontor i Östersund. Ambitionen är att bibehålla positionen som norra Sveriges största advokatbyrå och samtidigt stärka den lokala närvaron i en expansiv region.

Kristall 1

Advokatbyrån Kaiding har sedan tidigare lokala kontor i sex städer i Norr- och Västerbotten. Enligt Hans Andersson, advokat och VD, är etableringen i Jämtlands residensstad Östersund främst en följd av en ökad efterfrågan på affärsjuridisk rådgivning i en expansiv region.

Vi verkar i en allt mer komplex och rörlig affärsvärld med förvärv, expansioner, investeringar och etableringar. Det medför att det krävs förebyggande rådgivning för att undvika missförstånd, tvister och oönskade affärsrisker.

Hans Andersson ser också en ökad medvetenhet hos företag. De vill ha råd som hjälper dem med den balansgång som expansion och förändring innebär.

Juridiska tvister och affärsmässiga risker uppstår ofta när överenskommelser varit otydliga och parternas förväntningar skiljer sig åt. Vi har sett det många gånger och vet att det kan undvikas genom rådgivning i ett tidigt skede, säger Hans Andersson.

Målsättningen är att redan från start bemanna kontoret i Östersund med tre advokater/jurister. Med Advokatbyrån Kaidings etablering i Östersund finns advokatbyrån representerad på sju orter, från Haparanda i norr
till Östersund i söder.