Fyra nya delägare på Advokatbyrån Kaiding

Advokatbyrån Kaiding har glädjen att meddela att Sara Axelsson, Frida Larsson, Robert Svedjetorp och Emma Svensson blir delägare i advokatbyrån från och med den 1 juli 2018.

Nya delägare
Advokatbyrån Kaiding är Norrlands största advokatbyrå med 65 medarbetare på orterna Haparanda, Kalix, Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Östersund.

Sara Axelsson har arbetat på byråns Luleåkontor sedan 2010 och arbetar huvudsakligen med affärsjuridiska ärenden.

Frida Larsson har arbetat på byråns Kalixkontor sedan 2011 och arbetar huvudsakligen med humanjuridiska ärenden och tvistelösning.

Robert Svedjetorp har arbetat på byråns Umeåkontor sedan 2013 och arbetar huvudsakligen med affärsjuridiska ärenden och tvistelösning.

Emma Svensson har nyligen rekryterats från en annan advokatbyrå för att vara kontorschef för det kontor som Advokatbyrån Kaiding öppnar i Östersund den 1 september 2018. Emma Svensson arbetar huvudsakligen med konkurser och affärsjuridiska ärenden.

"Vi är oerhört glada över att få in nya delägare som alla har bidragit och kommer att bidra till att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter och därmed behålla vår position som Norrlands största advokatbyrå. Genom etableringen av ett Östersundskontor stärker vi den lokala närvaron i en expansiv region."

Säger Hans Andersson, verkställande direktör på Advokatbyrån Kaiding.